PODJETJE GORDEJA

O nas

Smo gradbeno podjetje, ki že več kot 14 let naročnikom nudimo strokovno in kakovostno izvedbo gradbenih projektov in investicij, od prenove do novogradnje do adaptacij ter do fasad. Zagotavljamo vam kvalitetno gradbeno izvedbo v navedenih dogovorjenih časovnih rokih za v ponudbi ali pogodbi določenih finančnih zneskih. Naš cilj je zadovoljiti naročnika, to pomeni da mu naredimo ali uredimo objekt po njegovih željah in mu nudimo brezplačno strokovno svetovanje.

Ponujamo kvalitetno izvedbo in natančnost pa naj gre za novogradnjo ali pa za obnovo, adaptacijo, katero dosegamo z ustreznim ekipnim delom med našim delom, arhitektom in nadzorom.

Naše podjetje ima zelo velike izkušenj z novogradnjo, izdelava temeljnih plošč za montažne hiše, adaptacije in izdelava fasad. V sklopu gradbenega projekta sprva izdelamo podroben in strokoven popis del, na podlagi katerega velja da se končna cena bistveno ne razlikuje od predračuna. Vsako gradnjo, adaptacijo stanovanjske hiše ali drugih gradbenih faz, zaradi različnih vzrokov, spremljajo tudi nepredvidene situacije, ki jih je potrebno večkrat reševati takoj in učinkovito. Za sprejemanje pravih in učinkovitih rešitev po naših izkušnjah ni dovolj samo strokovno, teoretično znanje temveč tudi izkušnje iz preteklih izvedb, ki pa jih v našem podjetju ne primanjkuje.

Že 7 let pa poslujemo in opravljamo vsa potrebne gradbene storitve v drugih državah Evropske unije. Večino časa poslujemo in gradimo v Luxembourgu, Nemčiji in Belgiji. Na različnih gradbenih projektih se je v tem času pridobilo dovolj znanja in izkušenj za reševanje vseh gradbenih situacij kvalitetno in učinkovito.

Naš moto je ZGRADITI HIŠO OD TEMELJA DO KLJUČA.

Zaposlitev

Zaposlujemo različne vrste delavcev zidarje ,tesarje in fasaderje. Od posameznika pričakujemo ustrezno stopnjo izobrazbe gradbene ali druge sorodne smeri, vsaj 2 letI delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, samostojnost in odgovornost pri delu, natančnost, prilagodljivost, komunikativnost in sodelovanje. Delovno mesto vam ponuja delo s polnim delovnim časom, bivanje, v primeru dela na terenu, redno in stimulativno plačilo po dogovoru, in zaposlitev v slovenskem podjetju. Zaposlujemo za nedoločen čas, če je kandidat primeren za to delo. Vsak pa mora opraviti eno mesečno poskusno delo.